Počitniške urice s prostovoljkami iz Madrida

Od srede, 15.6.2016, do petka, 17.6.2016, vsak dan od 15.00 do 17.00, so se mladi prostovoljci iz Pamplona, kraja na Severu Španije, ki so si v času svojega obiska v Sloveniji z Emilom Urbančičem rezervirali čas za zagorske nadobudneže v zabavnem, poučnem, športno obarvanem predpočitniškem programu.

Otroci, stari do 13 let, so v mini tečaju španskega jezika skozi igro vlog in klepet spoznavali osnovne izraze v španskem jeziku, ob kitari so spoznavali in se učili španskih pesmi, uživali v družabnih igrah in športnih dejavnostih. Nekaterim otrokom so se pridružili tudi njihovi starši.

Vsak naslednji dan je bil bolj sproščen in bolj nasmejan, slovo pa je prineslo za vse udeležence prijetno slovensko-špansko presenečenje.

Program je vsak dan obiskalo petnajst malih Zagorjanov.

Druženje je organiziral Center za socialno delo Zagorje ob Savi, prostore za njihove aktivnosti pa je velikodušno odstopil Mladinski center Zagorje ob Savi.

Center za socialno delo Zagorje ob Savi tokrat vabi otroke, stare do 13 let, na počitniške urice s prostovoljkami iz Madrida. Program bo potekal v času od 21.7. do 22.7.2016, in sicer od 9.45 do 13.00. Prevoz iz Zagorja ob Savi v Litijo in nazaj bo organiziran.

Vabilo in prijavnica, ki jo starši otrok posredujejo na Center za socialno delo Zagorje ob Savi po pošti ali osebno, najkasneje do 20.7.2016, je v prilogi.

VABILO

IZJAVA STARŠEV